Sahte Danışman Yakayı Ele Verdi

Antalya'da kendisini, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un başdanışmanı olarak tanıttığı ve çeşitli otellerin yöneticilerinin sorunlarını dinlediği iddia edilen kişi, polis tarafından sahte kimlikle yakalandı.Bir süredir kendisini Kültür ve Turizm Bakanı

Sahte Danışman Yakayı Ele Verdi

Antalya'da kendisini, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un başdanışmanı olarak tanıttığı ve çeşitli otellerin yöneticilerinin sorunlarını dinlediği iddia edilen kişi, polis tarafından sahte kimlikle yakalandı.

Bir süredir kendisini Kültür ve Turizm Bakanı Bakanı Atilla Koç'un başdanışmanı olarak tanıttığı, Antalya'daki çeşitli otellere gittiği ve otel yöneticilerinin sorunlarını Koç'a iletmek üzere dinlediği öne sürülen Ç.V.'nin, yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalandığı bildirildi.

''Murat Yılmaz'' adına düzenlenmiş sahte kimlik taşıdığı belirlenen Ç.V.'nin, bilgisayarda hazırlanmış sahte TBMM araç kartı ve tanıtım kimliği taşıdığı da öne sürüldü.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, Ç.V.'nin kendisini bakan başdanışmanı olarak tanıttığı belirlenen kimi kişilerin bilgilerine başvurduğu öğrenildi.

Zanlının sahte başdanışmanlık kisvesi altında kimi kişilere öğrenci bursu vereceklerini söyleyerek Antalya'da nüfuz edinmeye çalıştığı, sahte kartvizit bastırdığı da öne sürüldü.

Öte yandan Ç.V.'nin, otellere tepe lambalı ve TBMM araç kartı bulunan makam otomobiliyle gittiğinin öğrenilmesi üzerine polis, şoförü olarak tanıttığı kişiyi de gözaltına aldı. Bu kişi, savcılıkça serbest bırakıldı.

Zanlı Ç.V., sorgusunun tamamlanmasının ardından ''sahtecilik'' suçundan adliyeye sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem