Şahan İvedikleşti mi?

Türk Sineması'nın rekortmeni Recep İvedik'in yaratıcısı Şahan Gökbakar kendisinin İvedikleştiğini söyleyen insanlarla karşılaştığını ama bu suçlamanın çok saçma olduğunu söyledi. İvedik'in bütün duygularının ve özelliklerinin bir parça kendisinden geçmiş

Şahan İvedikleşti mi?

Türk Sineması'nın rekortmeni Recep İvedik'in yaratıcısı Şahan Gökbakar kendisinin İvedikleştiğini söyleyen insanlarla karşılaştığını ama bu suçlamanın çok saçma olduğunu söyledi. İvedik'in bütün duygularının ve özelliklerinin bir parça kendisinden geçmiş olduğunu anlatan sanatçı sözlerine şöyle devam etti.

"İvedik'in özelliklerinin çoğunluğu bende de var. Bana bazen İvedikleştin sen diyorlar, zaten benden çıktığı için bende var olan özellikler. Böyle altını çize çize izlettiğimiz için insanlar sen Recep İvedikleştin diyor aslında. Hayır, bende vardı bu özellikler ama siz dikkat etmiyordunuz. Agresiflik kısmı bana benzer gerçekten. Benim saygısızlığa ve aptal yerine konmaya hiç tahammülüm yok. Bunlar da Recep'in özellikleri. Ben de kızlara o saf duygularla yardım ederdim, ilk filmde olduğu gibi akümü vermezdim ama yardım ederdim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem