Sağlık Bakanlığı alım yapacak

Sağlık Bakanlığı 8 bin 845 sözleşmeli sağlık personeli alacak. KPSS puanıyla atanacak personel için ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı alım yapacak

Sağlık Bakanlığı, 8 bin 845 sağlık personeli alacak. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; bakanlığın taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeylerinde sözleşmeli personel alınacak.

Tercihler ÖSYM'nin internet sitesinde
Tercih kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Adaylar tercihlerini 19 Aralık’a kadar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifrelerini girerek yapabilecek. Bakanlık hemşire, ebe sağlık teknisyeni başta olmak üzere biyolog, diyetisyen, fizyoterapist ve çocuk gelişimcisi alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler