Sağlık Bakanı Koca: Risk artık yaygın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Solunum yolu, kalp, tansiyon, diyabet gibi kronik rahatsızlığınız varsa, Koronavirüs karşısında zayıf olduğunuzu unutmamalısınız. Siz tedbirli olacaksınız, biz destek vereceğiz" dedi

Sağlık Bakanı Koca: Risk artık yaygın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Solunum yolu, kalp, tansiyon, diyabet gibi kronik rahatsızlığınız varsa, Koronavirüs karşısında zayıf olduğunuzu unutmamalısınız. Siz tedbirli olacaksınız, biz destek vereceğiz" dedi. 

Koca, "Risk altındayız, maske kullanmak zorundayız. Ama risk artık yaygın. Dışarı çıkarken siz de maske kullanmalısınız. Koronavirüs'ü işte böyle yeneceğiz" diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı bireyleri alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirmek ve hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla 5 yeni kamu spotu hazırladı.

Kamu spotlarında mümkün olduğunca evde kalınması, sosyal mesafeye riayet edilmesi, maske takılması gibi uyarılara yer verildi, kronik hastalığı bulunanların daha da dikkatli olması istendi.  

Bakan Koca bu uyarıları sayfasından paylaştı. İşte hayat kurtaran uyarılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler