Rus ruleti ile intihar etti

Olay, Kemeraltı Mahallesi 62'inci sokakta dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 31 yaşındaki Mustafa G. arkadaşı Nizami Ö. (30) ile birlikte alkol almaya başladı. İki ay önce sanayide çaycılık yapan ve işsiz kalan Mustafa G

Rus ruleti ile intihar etti

Olay, Kemeraltı Mahallesi 62'inci sokakta dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 31 yaşındaki Mustafa G. arkadaşı Nizami Ö. (30) ile birlikte alkol almaya başladı. İki ay önce sanayide çaycılık yapan ve işsiz kalan Mustafa G. hayatın zorluklarından ve borçlarından sıkıldığını belirterek yaşamak istemediğini arkadaşına anlattı.

Alkolün etkisiyle gerginleşen Mustafa G. 'Tek Mermi Alacak Param' var diyerek elindeki tek mermiyi silahına koydu ve 'Rus Rulet' tabir edilen oyunu oynamaya başladı. Silahta bulunan top kısmını rasgele çevirerek kafasına dayayıp tetiğe bastı. Kanlar içinde yere yığılan Mustafa G. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşananlar karşısında büyük korkuya kapılan Nizami Ö. olay yerinden hızla kaçtı. Yaşadığı dehşet anlarından sonra biraz kendini toparlayan Nizami Ö. durumu patronuna anlattı. Patronu da derhal polise haber verdi. Rus Ruleti oynayarak intihar eden Mustafa G'nin cesedi otopsi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Nizami Ö. ise Polis tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem