Rus limanındaki Türk gemileri hakkında açıklama

Bakan Akar'dan Rus limanlarındaki gemiler hakkında flaş açıklama geldi.

Rus limanındaki Türk gemileri hakkında açıklama

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Rus limanlarında bekletilen gemiler hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan önemli bir açıklama geldi. Bakan Akar en kısa zamanda olumlu gelişmelerin beklendiğini söyledi.

Rusya-Ukrayna savaşı uluslararası ticarette aksamalara neden oluyor. Bu kapsamda Türk gemilerinin Karadeniz'deki Rus limanlarında mahsur kaldığı duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşen görüşme sonrası, Putin'in Azak Denizi'nde bekletilen gemilerin Türkiye'ye gelmesi için talimat verildiği bildirilmişti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da söz konusu gemilerle ilgili açıklamada bulundu. En kısa zamanda olumlu gelişmeler beklendiğini ifade eden Akar gemiler için "En kısa zamanda Türkiye’ye gelecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem