Rizeli Başsavcı HSYK üyeliğine aday!

HSYK üyeliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağından da aday çıktı.Hakimler Savcılar Yüksek Kurulunda (HSYK) görevleri sona eren 10 asıl, 6 yedek üyelik için 12 Ekim 2014 Pazar günü yapılacak seçim öncesi adaylar resmi başvurularını yapt

Rizeli Başsavcı HSYK üyeliğine aday!

HSYK üyeliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağından da aday çıktı.

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulunda (HSYK) görevleri sona eren 10 asıl, 6 yedek üyelik için 12 Ekim 2014 Pazar günü yapılacak seçim öncesi adaylar resmi başvurularını yaptı. Resmi başvuru yapar adaylar içerisinde Rizeli olan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’de yerini aldı.

Çiçekli, geçtiğimiz günlerde Yargıda Birlik Platformu tarafından aday gösterilmişti. Çiçekli İHA’ya yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün Yargıda Birlik Platformu’na bağlı 11 arkadaşı ile birlikte YSK’ya resmi başvurularını yaptıklarını söyledi.

Rizeli olan Çiçekli 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Zonguldak, Pülümür, Hopa ve Fatsa’da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı görevinin ardından Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Çiçekli halen Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem