Rize dahil 7 ilde operasyon

Rize, Sakarya, Aydın, Artvin, İzmir, Ankara ve İstanbul'da uyuşturucu ve silah kaçakçılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Bir miktar uyuşturucu ve silahların ele geçirildiği operasyonda kuru sıkı tabancaların bilye

Rize dahil 7 ilde operasyon

Rize, Sakarya, Aydın, Artvin, İzmir, Ankara ve İstanbul'da uyuşturucu ve silah kaçakçılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Bir miktar uyuşturucu ve silahların ele geçirildiği operasyonda kuru sıkı tabancaların bilye atar hale getirildiği atölye ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7 ilde uyuşturucu ve silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenlediği eş zamanlı operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 4 tabanca, 9 ruhsatsız av tüfeği, 2 kilogram esrar, 7 kuru sıkı tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Pendik'teki bir torna atölyesinde kuru sıkı tabancaları bilye atar hale getirdikleri belirlenen zanlıların, jandarmadaki sorguları sürüyor.

Jandarmanın operasyonlarına devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem