Ramazan Bayramı Sonrası Yoğun Trafik Devam Ediyor

Ramazan Bayramı sonrası Anadolu ve Kuzey Marmara Otoyolu ile İstanbul-İzmir Otoyolu'nda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sürücüler, kazaları önlemek için dikkatli olmaya çağrılıyor.

Ramazan Bayramı Sonrası Yoğun Trafik Devam Ediyor

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, Türkiye'nin önemli kara yollarında, özellikle Anadolu Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul-İzmir Otoyolu'nda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Tatilcilerin şehirlerine dönüş yapması nedeniyle otoyollarda ve bağlantı yollarında yoğun araç hareketliliği gözlemleniyor.

Anadolu Otoyolu'nda İstanbul yönünde Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli kesimlerinde yoğunluk sürerken, Bolu Dağı Tüneli ve Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu'nda zaman zaman trafik akışı yavaşlıyor. Sakarya ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı başlangıç noktasında da benzer durumlar yaşanıyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda ise Osmangazi Köprüsü üzerinden İstanbul'a doğru seyreden araçlar yoğunluğa neden oluyor. Yalova ve Bursa'daki güzergahlarında kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluştuğu bildiriliyor. Ayrıca, gişelerdeki kalabalıklar da dikkat çekiyor.

Tekirdağ-İstanbul yolunda da bayram tatilinden dönenler sebebiyle Yenice, Yeniçiftlik ve Kumbağ bölgelerinde trafik yoğunluğu gözlemleniyor. Bu bölgelerde polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri hız yapmamaları ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri konusunda uyarıyor.

Özellikle hafta sonu trafik yoğunluğunun artması beklenirken, güvenlik ekipleri otoyollarda ve kara yollarında denetimlerini artırarak, olası kazaların ve araç arızalarının önüne geçmeye çalışıyorlar. Bu süreçte, sürücülerden sabırlı olmaları ve trafik kurallarına uymaları isteniyor.

ramazan-bayrami-sonrasi-yogun-trafik-devam-ediyor.jpg

ramazan-bayrami-sonrasi-yogun-trafik-devam-ediyor.webp

ramazan-bayrami-sonrasi-yogun-trafik-devam-ediyor-001.webp

ramazan-bayrami-sonrasi-yogun-trafik-devam-ediyor-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler