Ramazan Bayramı 1. gün 2024: Tatil kaç gün?

Ramazan Bayramı ile ilgili olarak "ne zaman, birinci günü, tatil kaç gün" şeklinde aramalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

Ramazan Bayramı 1. gün 2024: Tatil kaç gün?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması, uzakta yaşayan aileleriyle bir araya gelmek isteyen vatandaşlar arasında heyecanla bekleniyor.

Resmi tatil olarak ilan edilen Ramazan Bayramı'nın başlangıç tarihi ve tatil süresi merak ediliyor. İşte, "Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?" sorusunun yanıtı...

2024 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2024 Ramazan Bayramı, 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Ramazan Bayramı'nda, 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma resmi tatil olacak. Bunun yanı sıra, hafta sonuna denk gelen sonraki günler olan 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatil günleri olarak eklenecek.

Ramazan Bayramı'na bir gün kala, yani 8 Nisan Pazartesi ve bayramın arifesi olan yarı tatil günü 9 Nisan Salı idari izin olarak belirlenirse, birçok çalışan bayram tatilini 6 Nisan Cumartesi gününden başlayıp 14 Nisan Pazar gününe kadar uzun bir 9 günlük tatil fırsatı olarak değerlendirebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler