Quaresma polisleri şok etti

Geçtiğimiz hafta Portekiz’de 3 silahlı saldırgan tarafından başına silah dayanarak soyulan Quaresma’nın üzerinden çıkan para ve mücevherler polisi bile şaşkınlığa uğrattı.Saldırganlardan birini yakalayan Lizbon polisinin yaptığı ilk sorgulamada hırsızları

Quaresma polisleri şok etti

Geçtiğimiz hafta Portekiz’de 3 silahlı saldırgan tarafından başına silah dayanarak soyulan Quaresma’nın üzerinden çıkan para ve mücevherler polisi bile şaşkınlığa uğrattı.

Saldırganlardan birini yakalayan Lizbon polisinin yaptığı ilk sorgulamada hırsızların Quaresma’yı uzun süredir izlediği ve soygun olayını planlı yaptıkları ortaya çıktı. Lizbon emniyetinden edinilen bilgilere göre, Quaresma’nın lüks eşya tutkunluğunu bilen 3 saldırgan, yıldız oyuncuyu takibe alarak bu olayı gerçekleştirdiler.

Organize bir saldırı olduğuna kanaat getiren polis yetkilileri, Quaresma’ya da “Kriz nedeniyle zor günler geçiren Portekiz’de bir yere giderken üzerinde bu kadar parayı ve eşyayı asla taşıma” nasihatında da bulundular.

Lizbon’un lüks bölgelerinden Chelas’da silahlı soygun olayını gerçekleştiren hırsızlar, Quaresma’nın üzerindeki 44 bin euro değerindeki eşyalarla, 8 bin euroyu gasp etmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem