PTT Şubesine Molotoflu saldırı

İstanbul'da terör örgütü yandaşı bir grup Kağıthane'deki PTT şubesine molotof kokteyli attı. Bir diğer grup da Gaziosmanpaşa'da bir markete molotof kokteyli attı. Saldırı sonrası şubede maddi hasar meydana geldi.  Kağıthane Nurtepe Mahallesi Sokullu Mehme

PTT Şubesine Molotoflu saldırı

İstanbul'da terör örgütü yandaşı bir grup Kağıthane'deki PTT şubesine molotof kokteyli attı. Bir diğer grup da Gaziosmanpaşa'da bir markete molotof kokteyli attı. Saldırı sonrası şubede maddi hasar meydana geldi.

 

Kağıthane Nurtepe Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesine yüzeri maskeli bir grup tarafından 23.00 sıralarında molotof kokteyli atıldı. Molotof kokteyllerini atılmasını ardından PTT şubesinde  yangın  çıktı. Camı kırılan ve küçük çapta maddi hasar meydana gelen PTT şubesindeki yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerice söndürülürken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Gaziosmanpaşa Karayolları mahallesinde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup da yollara pazar tahtaları ve çöp konteynırlarıyla barikat kurduktan sonra ateşe verdi. Çevreye zarar veren göstericilere çevik kuvvet polisi, panzer, Toplumsal Müdahale Aracı (TOMA) ve akrep tipi zırhlı araç ile  müdahale  edildi.

Göstericileri kovalayan polis ekipleri bir şüpheliyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem