Pompalı tüfekli hırsız dehşet saçtı

Başkentte bir diş hekimliği ofisine pompalı tüfekle gelen hırsız, iddiaya göre doktor ve sekreterini silah zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra iki kadını da koli bandıyla bağlayıp gasp etti.Olay saat 14.30 sıralarında Emek 4. cadde üzeri 53 numaradaki

Pompalı tüfekli hırsız dehşet saçtı

Başkentte bir diş hekimliği ofisine pompalı tüfekle gelen hırsız, iddiaya göre doktor ve sekreterini silah zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra iki kadını da koli bandıyla bağlayıp gasp etti.

Olay saat 14.30 sıralarında Emek 4. cadde üzeri 53 numaradaki diş hekimi P.Ö.G.’ye ait iş yerinde meydana geldi. Zemin kattaki diş hekimine müşteri kılığında elinde bavulla gelen hırsız, iddiaya göre sekretere muayene olmaya geldiğini söyledi. Muayene sırası gelince de bavulunda telefonunu unuttuğunu bahanesiyle koridordaki bavulundan silahını almaya gitti. Pompalı tüfekle geri dönen azılı hırsız, diş hekimi P.Ö.G. ve ismi öğrenilemeyen sekreterinin vücudunu bantlarla sarıp etkisiz hale getirdi.

800 lira nakit para, cüzdan ve kredi kartlarını alan zanlı daha sonra tüfeğini tekrar bavuluna yerleştirip bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra elleri ve yüzlerindeki bantlardan kurtulan kadınlar, durumu karşıda bulunan dükkânlardan birine giderek haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İfadeleri olay yerinde alınan kadınlar daha sonra olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesiyle olayın meydana geldiği iş yerine geçti. Kadınlar olay yerine geçerken sekreterin başındaki hırsızın sardığı koli bantları dikkat çekti.

Yapılan araştırmalarda pompalı tüfek taşıyan ortalama 1,75 santim boyundaki hırsızın Ulus Anafartalar'da bulunan bir banka şubesinden kadına ait kredi kartından 1 bin 500 lira para çekip toplam 2 bin 500 lira ile kayıplara karıştığı belirlendi.

OLAYI ANLATTI

Olayla ilgili bilgi veren bir vatandaş durumdan geç haberdar olduklarını söyledi. Vatandaş şöyle devam etti; "Olay gerçekleştikten sonra haberdar olduk. Burada diş hekimliği bürosuna giriyor elinde pompalı tüfekle. Daha sonra diş hekimi ve sekreterini bantlayıp etkisiz hale getiriyor. Cüzdan, kredi kartı ne varsa alıp gitmiş. Büro olduğu için hiç bir şey göremedik. Ama dışarıda olsaydı illa birinin dikkatini çekerdi. Olaydan sonra işte arkadaş görmüş, bayan kurtuluyor ve bu tarafa doğru koştuktan sonra fark ediyoruz. Ondan sonra işte sağa sola haber verildi ve ortaya bu olay çıktı.”

Olay yeri inceleme ekipleri, hırsız dehşeti yaşayan kadının ifadeleri doğrultusunda çalışma başlattı. Bavul içinde pompalı tüfekle kayıplara karışan hırsızın yakalanması için Ankara polisi alarma geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler