Pompa Tabancası Felç Etti

İzmir'de bir benzin istasyonu, akıl almaz bir kazaya sahne oldu. Aracına mazot almak için sıra bekleyen Birkan Sunan (38), benzin pompasının fırlaması sonucu felç oldu. Söz konusu olay, şöyle gelişti.Bir araca takılı olan benzin pompasının tabancası araçt

Pompa Tabancası Felç Etti

İzmir'de bir benzin istasyonu, akıl almaz bir kazaya sahne oldu. Aracına mazot almak için sıra bekleyen Birkan Sunan (38), benzin pompasının fırlaması sonucu felç oldu. Söz konusu olay, şöyle gelişti.

Bir araca takılı olan benzin pompasının tabancası araçtan çıkartılamadı. Sürücü durumu fark etmeyip aracı hareket ettirince, büyük bir facia yaşandı. Fırlayan benzin pompasının tabancası, Birkan Sunan'ın yüzüne sağ taraftan hızla çarptı ve genç adam kanlar içinde yere yığıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz adamın yüzünün sağ tarafının tamamen felç olduğu ve kulağının ise duymadığı ifade edildi. Tedavisi süren Sunan'ın vücudunun bir bölümünden alınacak sinirler, yüzündeki parçalanan ve işlevini kaybeden sinirlerin yerine nakledilecek. Kazanın şokunu atlatamayan Sunan, "Yaşadığım bu olay inanılmaz büyük bir facia. Bir dizi ameliyatlar geçireceğim ve eski halime gelmemin de zor olduğu söyleniyor" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem