Polisler rüşvetten tutuklandı

Mersin'de bazı işyerlerinden rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan emniyet amiri ile 4 polis memuru tutuklandı. 1 polis memuru ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Soğuksu Polis Merkez Amirliği'nde görevli 5

Polisler rüşvetten tutuklandı

Mersin'de bazı işyerlerinden rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan emniyet amiri ile 4 polis memuru tutuklandı. 1 polis memuru ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Soğuksu Polis Merkez Amirliği'nde görevli 5 polis memuru ile aynı yerde görevli iken tayini Muş Emniyet Müdürlüğü'ne çıkan Emniyet Amiri M.B., esnafların ruhsat işlemlerini halletme karşılığı rüşvet aldıkları iddiasıyla Kaçakçılık ve Organize Şuçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından göz altına alındı.

Adliyeye sevk edilen polis memurlarından 4'ü ile Emniyet Amiri M.B. tutuklanırken, 1 polis memuru da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem