Polisin İhtarına Durmadılar

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir araçtan çanta çaldıkları ihbar edilen iki kişinin bindiği bir otomobil Türkler beldesi kavşağında, trafik polislerince durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücünün kaçmaya çalışması üzerine, M.K. ve H.A.

Polisin İhtarına Durmadılar

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir araçtan çanta çaldıkları ihbar edilen iki kişinin bindiği bir otomobil Türkler beldesi kavşağında, trafik polislerince durdurulmak istendi.

 

Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücünün kaçmaya çalışması üzerine, M.K. ve H.A. adlı trafik polisleri otomobile ateş açtı. Açılan ateşe rağmen kaçan otomobil sürücüsü erkek, aracı Konaklı Sağlık Ocağı'nın önüne bırakarak kaçtı. Sağlık görevlileri tarafından otomobilden indirilen 30-35 yaşlarındaki yaralı Narin Bulut tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobilde bulunan 40-45 yaşlarındaki diğer kadının şokta olduğu bildirildi. Sürekli ağlayan kadının, başını duvarlara vurduğu ve sinir krizi geçirdiği kaydedildi. Olay üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da olay yerine gelerek, inceleme yaptı. Kocaeli'den tatile gelen Tuğba-Deniz Dursun çiftinin çalınan çantası yol kenarına atılmış olarak bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem