Polis Müdürünün eş vefası!

İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı Kütahya'dan 27 Ocak'ta Erzurum'a atanan birinci sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Polisevinde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. "Sokağa siz sahip olmazsanız, başkaları sah

Polis Müdürünün eş vefası!

İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı Kütahya'dan 27 Ocak'ta Erzurum'a atanan birinci sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Polisevinde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. "Sokağa siz sahip olmazsanız, başkaları sahip olur" ilkesiyle hareket ederek mobil ve yaya devriyelerle cadde, sokaklarda güvenliği sağlayan Emniyet Müdürü Çelik, 13 ay içinde yaptıkları faaliyetleri anlattı. Tüm nezarethaneleri iyileştirdiğini ve merkezleri kameralı sistemle donattıklarını anlatan Çelik, Karaçoban ilçesinde konteynırda yaşayan polisler için 2.5 milyon liralık lojman yaptırılacağını bildirdi.

 

Tüm bunları anlattıktan sonra, 9 Şubat günü Emniyet Genel Müdürlüğüne "Son bir yıldır eşimin ciddi sağlık sorunları bulunduğundan, ailevi nedenlerimden dolayı atamamın Teftiş Kurulu'nun İzmir Bölge Başkanlığına yapılmasını arz ederim" diye yazılı başvuruda bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine atamanın gerçekleştirildiğini anlatan İbrahim Çelik, hafta sonu kentten ayrılacağını ve İzmir'e yerleşeceğini söyledi. İbrahim Çelik, basın mensuplarına ve kent halkına veda ederken şunları söyledi:

 

ÖĞLEN GİDİP EŞİNE YEMEK YEDİRİYOR

"Görmüş olduğunuz kağıt benim şahsi el yazım ve dilekçem. Eşim 5-6 yıldır rahatsızdı. Buraya geldiğimiz günden beri bir türlü tedavi yaptıramadık. Erzurum'daki sağlık ekipleri İstanbul'a gönderdi. Ha iyileşti, ha iyileşecek derken bir yıldır dışarı çıkamadı. Ciddi bir sağlık problemi yaşıyor.

 

32 yıldır bu meslekte çalışıyorum. Ben işte olduğum zaman evi düşünemiyorum. Evde eşiniz kalkamazken ben saat 07.30'da mesaideyim. Öğlen eve gidip kahvaltısını hazırlayıp saat 13.00 olmadan tekrar mesaiye dönüyorum.

 

Mazeret üretmek benim işim değil. Bir tarafı tercih edecektim. Ya bu tarafı, ya diğer tarafı tercih edecektiniz. E biz de13 aydır Erzurum'dayız. Kış Oyunlarından önce zaten aklımdaydı. Böyle bir kararımız vardı. Ama olimpiyatları bitirmedenİzmir teftiş kurulunu kendim istedim. Evim İzmir'de, çocuğum İzmir'de. Orada hayatımıza devam edeceğiz. Sağlık durumumuz iyileşirse biz yine göreve hazırız. 32 yıl nasıl alıştıysak geri kalan görev süremizde de öyle çalışırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem