Polis lojmanlarına bomba atıldı

Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, dört evde maddi hasar meydana geldi.Olay, bu akşam 19.30 sıralarında, merkez Yenişehir İlçesi, Kışla Sokak'ta meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan ya da saldırganlar, hazırladıkları el yapımı ses b

Polis lojmanlarına bomba atıldı

Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, dört evde maddi hasar meydana geldi.Olay, bu akşam 19.30 sıralarında, merkez Yenişehir İlçesi, Kışla Sokak'ta meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan ya da saldırganlar, hazırladıkları el yapımı ses bombasını polis lojmanlarının arka bahçesine atmak istedi. Paniğe kapılan saldırganlar, bombayı lojmanın bitişindeki başka bir apartmanın giriş kapısının önüne bıraktıktan sonra kaçtı. Büyük bir gürültüyle patlayan ses bombası, çevrede paniğe neden olurken dört evin de camları kırıldı.Patlamanın ardından olay yerine gelen polis, inceleme yaparken ölen ya da yaralanın olmadığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler