Polis kılığına girip...

Bursa'da kendilerini narkotik polisi olarak tanıtıp, kente turist olarak gelen iki Arap işadamını pasaportlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla korkutup gasp ettikleri öne sürülen 3 kişi, yakalandı.  İstanbul'da mobilya mağazası sahibi olan Özcan A., if

Polis kılığına girip...
Bursa'da kendilerini narkotik polisi olarak tanıtıp, kente turist olarak gelen iki Arap işadamını pasaportlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla korkutup gasp ettikleri öne sürülen 3 kişi, yakalandı. 
 
İstanbul'da mobilya mağazası sahibi olan Özcan A., iflas ederek mağazasını kapattı. Daha sonra iki arkadaşını peşine takarak Bursa'ya giden Özcan A., lüks bir otelden çıkan iki Arap işadamını gözlerine kestirip , kendilerini polis gibi tanıttı.
 
Pasaportlarında usulsüzlük olduğunu öne sürdükleri Suudi Arabistan vatandaşı K.M.H'yi araca alan Özcan A., Bilal T ve Emre T. ile beraber, turistin 3 bin Türk lirası ile 300 doları ve 2 cep telefonunu alarak, serbest bıraktılar.
 
Üç zanlı, bir gün sonra bir başka otelin önünde yine Suudi Arabistan vatandaşı işadamı N.L.B.Y.'yi, polis rozetlerini gösterip araca zorla bindirdi.
 
Üç zanlı, işadamının 300 lira ve cep telefonunu gasp ederek Çeltik köyü yakınlarına bırakıp kaçtı. 
 
Şikayet üzerine araştırma yapan polis, üç zanlının kimliklerini belirleyip, kaldıkları otelde yakaladı.
 
Zanlılar, "yağma, unvan gaspı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem