Polis engelli vatandaşı bacaklarına kavuşturdu

Adana'da engelli bir vatandaş çalınan elektrikli bisikleti bulununca, "Polis benim bacaklarımı buldu, onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.Edinilen bilgiye göre, Nuri Emek'in (58) her iki ayağı da damar tıkanıklığı rahatsızlığı sonucu 20 yıl önce diz altınd

Polis engelli vatandaşı bacaklarına kavuşturdu

Adana'da engelli bir vatandaş çalınan elektrikli bisikleti bulununca, "Polis benim bacaklarımı buldu, onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Nuri Emek'in (58) her iki ayağı da damar tıkanıklığı rahatsızlığı sonucu 20 yıl önce diz altından kesildi. Koltuk değnekleri ile dolaşabilen Nuri Emek, bıçakla yaralama olayına karıştı. Mahkeme bedensel engelli olmasını göz önünde bulundurarak Emek'e 42 ay adli kontrol cezası verdi. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne gelip imza atması gereken Emek'e, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca elektrikli bisiklet verildi. Ancak hediye edilen elektrikli bisiklet, 2 Kasım Pazartesi günü Çukurova ilçesinde oturduğu evinin önünden çalındı. Sabah kalktığında bisikletini yerinde bulamayan Emek, polise başvurdu.

Bisikleti çalındığı için imza vermeye gidemeyen Emek, cezaevine girme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ancak polis Emek'in başvurusu üzerine harekete geçerek 5 Kasım 2015 günü elektrikli bisikleti çaldığı ileri sürülen Mustafa S.'yi yakaladı. Yapılan mülakatta Mustafa S. elektrikli bisikleti sattığı yeri söyledi. Polis buraya da baskın yaparak bisikleti aldı.

"BİSİKLET BENİM ELİM, AYAĞIM, VİLLAM"

Polis bisikleti emniyete getirdikten sonra Emek'i de alıp emniyete getirdi. Bisikletini görünce çok sevinen Emek, Adana polisine çok teşekkür ederek, "Adana polisi benim bacaklarımı buldu. Bu elektrikli bisiklet benim bacaklarım. Benim elim, ayağım, bacağım, apartmanım, villam her şeyimdi. Ben bununla iş yapıyorum, tespih satıyorum. Biraz yıpratmışlar yaptıracak param da yok. Ama olsun onu buldukları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Zanlı ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis engelli vatandaşı bacaklarına kavuşturdu

Polis engelli vatandaşı bacaklarına kavuşturdu

Polis engelli vatandaşı bacaklarına kavuşturdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem