Plajda Kız Çocuğu Cesedi

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Sahil Güvenlik Botu tarafından Ilıksu Plajı açıklarında bulunan bir kız çocuğuna ait ceset, Zonguldak Limanı'na götürüldü.Burada 112 Acil Servis ambulansına konulan ceset, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıld

Plajda Kız Çocuğu Cesedi

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Sahil Güvenlik Botu tarafından Ilıksu Plajı açıklarında bulunan bir kız çocuğuna ait ceset, Zonguldak Limanı'na götürüldü.

Burada 112 Acil Servis ambulansına konulan ceset, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili araştırma başlatan emniyet ekipleri, cesedin, 25 Ağustos Cumartesi günü Adapazarı ile Kocaali köyü arasındaki Caferiye mevkisinde kız arkadaşı ile denize girdiği ve daha sonra kaybolduğu öğrenilen Hilal Taygun'a (10) ait olduğu belirlendi.

Durumun aileye bildirilmesi üzerine hastane morguna gelen çocuğun anne ve babası, cesedin kızlarına ait olduğunu teşhis etti.

Toygun'un arkadaşının cesedinin de bir kaç gün önce Zonguldak'ın Alaplı ilçesi açıklarında bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler