'PKK'yı susturun'

AK Parti'li milletvekillerinin, kendi aralarında açılım politikalarını eleştirmesi üzerine parti yönetimi harekete geçti. AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Çukurambar'daki bir kafede, grup başkanvekilleri ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in katıldı

'PKK'yı susturun'

AK Parti'li milletvekillerinin, kendi aralarında açılım politikalarını eleştirmesi üzerine parti yönetimi harekete geçti.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Çukurambar'daki bir kafede, grup başkanvekilleri ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in katıldığı özel bir toplantı organize etti. Katılımcı 60 milletvekili, "Habur görüntülerinin" etkisinin hala sürdüğünü belirterek, "Üstelik gelen PKK'lıların yaptığı açıklamalar tabanı rahatsız ediyor, susturulmalılar. Doğu ile batı birbirini anlamıyor" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem