PKK'lı teröristler şantiye bastı

ŞIRNAK ile Cizre İlçesi arasındaki yol yapım çalışmasını yapan özel firmaya ait şantiyeyi, dün gece üzerlerinde askeri kamuflaj elbise bulunan PKK'lı teröristler bastı. Teröristler, bölgede baraj yapan firmaları tehdit ettiCudi Dağı'ndaki Azcık Tepesi'nde

PKK'lı teröristler şantiye bastı

ŞIRNAK ile Cizre İlçesi arasındaki yol yapım çalışmasını yapan özel firmaya ait şantiyeyi, dün gece üzerlerinde askeri kamuflaj elbise bulunan PKK'lı teröristler bastı. Teröristler, bölgede baraj yapan firmaları tehdit etti

Cudi Dağı'ndaki Azcık Tepesi'nde bulunan özel bir firmaya ait şantiyeye saat 23.00 sıralarında gelen ve iş makinaları ile yakıt tanklarına cep telefonu düzenekli bombalı tuzaklar kuran bir grup PKK'lı terörist, yaklaşık 1 saat propaganda yaparak bölgedeki baraj yapan firmalara yönelik tehditte bulundu.

Bekçi, teröristler propaganda yaparken bir grubun yakıt depoları ve şantiyenin yakıt tankına cep telefonu düzenekli bombalı tuzaklar kurduğunu, bunu sabah gelen şoförlerin farkettiğini söyledi. Araç ve telefonları olmadığı için jandarmaya anında haber veremediklerini belirten bekçi, 10 kilometre yaya yürüyerek şirket sahibi ve jandarmaya haber verdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem