PKK'lı cenazesi belediyeye teslim
Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında çıkan çatışmada öldürülen PKK üyesinin cenazesi defnedilmek üzere belediyeye teslim edildi.Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Çukurca ilçesi Uzundere-Kavuşak köyleri arasındaki Hantepe bölgesinde bir grup PKK üyesin
Yayınlanma:
Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında çıkan çatışmada öldürülen PKK üyesinin cenazesi defnedilmek üzere belediyeye teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Çukurca ilçesi Uzundere-Kavuşak köyleri arasındaki Hantepe bölgesinde bir grup PKK üyesinin askeri birliğe saldırması sonucu 6 askerin şehit olurken 9 asker de yaralanmıştı. Çatışmada 3 PKK üyesi ise ölü olarak ele geçirilmişti.
Bugün akşam saatlerinde ilçede otopsisi yapılan 2006 yılı PKK katılımlı, 1990 Mako İran doğumlu, Avareş Karasu kod isimli Resul Abdullah Gulikanlu'nun cenazesinin, defnedilmek üzere Çukurca ilçesi belediyesine teslim edildiği bildirildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem