PKK mühimmat bırakıp kaçtı

Şırnak'ta Suriye sınırı yakınlarında güvenlik güçleriyle çatışan bir grup terörist, beraberlerindeki iki tüfek ve çok sayıda mühimmatı bırakarak kaçtı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadeleye ilişkin duyuruy

PKK mühimmat bırakıp kaçtı

Şırnak'ta Suriye sınırı yakınlarında güvenlik güçleriyle çatışan bir grup terörist, beraberlerindeki iki tüfek ve çok sayıda mühimmatı bırakarak kaçtı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Cizre ilçesi Suriye sınırı bölgesinde bir grup bölücü terör örgütü mensubuyla önceki akşam 20.10 sıralarında karşılaşıldı.

Çıkan kısa süreli çatışma sonucu teröristler kaçarken, bölgede yapılan aramada iki adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silahlara ait 225 adet mermi ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem