PKK Mayını 80 CM'lik Çukur Açtı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Hakkari-Çukurca Karayolu'nun 20. kilometresinde asfalt yolun kenarına, terör örgütü mensuplarınca döşenen patlayıcı madde düzeneğinin henüz belirlenemeyen bir neden

PKK Mayını 80 CM'lik Çukur Açtı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Hakkari-Çukurca Karayolu'nun 20. kilometresinde asfalt yolun kenarına, terör örgütü mensuplarınca döşenen patlayıcı madde düzeneğinin henüz belirlenemeyen bir nedenle dün sabaha karşı 04.10'da patladığı bildirildi.

Olayda herhangi bir can ve mal kaybının meydana gelmediği belirtilen açıklamada, patlama neticesinde olay yerinde 190 santimetre genişliğinde, 80 santimetre derinliğinde bir çukur oluştuğu, güvenlik güçlerince patlama yeri civarında yapılan aramada ise patlayıcı yapımında kullanılan çeşitli malzemelerin ele geçirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem