PKK bir aileyi katletti

PKK Bir aileyi kurşuna dizip cansız bedenlerini yaktı

PKK bir aileyi katletti

PKK-YPG'nin Rakka'da yapıp, suçu da DEAŞ'a attığı bir vahşetin görüntüsü ortaya çıktı. Videoda gözleri ve elleri bağlanmış anne ve baba ile yine gözleri bağlı çocukları bir arada görülüyor. 3. bir kişi tarafından çekilen görüntüde ailenin başında biri siyah biri de haki giyimli 2 kişi var. Haki giyimlinin sol omzunda ise YPG simgesi bulunuyor. Daha sonra aileden silahla tarayıp öldüren teröristlerden DEAŞ'lı süsü verilen siyahlı kişi ailenin cesetlerini ateşe veriyor..

Gaziantep merkezli ReferansMedya'nın haberine göre, Amerika'nın yoğun hava desteği ile Rakka bilgesini işgal eden PKK militanları Rakka'da bir aileyi önce öldürdü sonra ölü bedenlerini yaktı. 

Yüz binlerce sivilin yapılan insanlık dışı işkenceler sebebiyle göç ettiği işgal bölgelerinde kacamayan kişilere yönelik vahşete kan donduran yeni bir örnek daha eklendi.

Örgüt militanlarının kaydettiği olağanüstü görüntülerde bir çocuk anne ve babasıyla birlikte kafasına kurşun sıkan PKK'lı terörist tarafından öldürülüyor.

Bu korkunç vahşete gözünü kırpmadan imza atan terörist katiller olayı 'DEAŞ' lı infazı olarak servis etti.

Aynı militanın öldürdüğü aile üyelerini üzerlerine benzin dökerek yaktığı görüntüler yine bir örgüt mensubu tarafından bölge halkına yönelik tehdit babında yayınlandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem