Pitbull, hırsızı parçalıyordu!

Ankara'da hırsızlık için girdiği dükkândan kaçmaya çalışırken düştüğü bahçede pitbull cinsi köpek tarafından parçalanmaktan zor kurtulan zanlı, kaçırıldığını ve köpeğin önüne kasıtlı olarak atıldığını iddia etti. Zanlının bir ay önce yaşlı bir kadının boğ

Pitbull, hırsızı parçalıyordu!

Ankara'da hırsızlık için girdiği dükkândan kaçmaya çalışırken düştüğü bahçede pitbull cinsi köpek tarafından parçalanmaktan zor kurtulan zanlı, kaçırıldığını ve köpeğin önüne kasıtlı olarak atıldığını iddia etti. Zanlının bir ay önce yaşlı bir kadının boğazının kesilerek öldürülmesi olayı nedeniyle arandığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, polisi telefonla arayan M.M. adlı kişi, dükkanına giren bir zanlıyı yakaladıklarını bildirdi. Yakalanacağını anlayınca pencereden atladığı iddia edilen zanlının, bahçedeki pitbull cinsi köpeğin üzerine düştüğünü öne süren M., köpeği sopalarla etkisiz hale getirerek zanlıyı kurtardıklarını söyledi.

Olay yerine giden polis Mustafa Paker'i (30) gözaltına aldı. Vücudunda köpeğin derin ısırıkları olduğu belirtilen Paker, hastaneye kaldırıldı. Paker, ifadesinde hırsızlık suçlamasını reddetti. Bir arkadaşının bürosunda otururken, tanıdığı üç kişi tarafından kaçırıldığını iddia eden Paker, kendisini kaçıran kişilerin bir arkadaşının yerini sorduklarını söyledi. Paker, yanıt veremeyince köpeğin önüne atıldığını savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem