Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde düzenlenen hava harekatında 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde düzenlenen hava harekatında 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörist temizliğine hız kesmeden devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek." denildi.

IRAK'IN KUZEYİNE HAVA HAREKATI
Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları dün akşam Irak'ın kuzeyine hava harekatı gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; PKK'nın Gara, Metina, Hakurk ve Kandil'deki kamplarına yönelik hava harekatında belirlenen hedefler yerle bir edildi.

Operasyonda Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 16 hedef imha edildi.

Yerli ve milli mühimmatların kullanıldığı harekatla ilgili MSB'den yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler