Pençe Kilit bölgesinde 2 asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyinde teröristlere karşı operasyonlarını aralıksız sürdürürken, Pençe Kilit harekat bölgesinden acı haber geldi.

Pençe Kilit bölgesinde 2 asker şehit oldu

Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit harekat bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerin döşediği EYP, askeri araç geçişi sırasında patladı. Olayda Piyade Uzman Çavuşlar Halil Şahin ve Cem Ahmet Kaya şehit oldu.

İKİ ASKER ŞEHİT OLDU
Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin döşediği El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) patlaması sonucu Piyade Uzman Çavuşlar Halil Şahin ve Cem Ahmet Kaya'nın şehit olduğunu belirtti.

MERSİN'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şehitlerden Halil Şahin'in acı haberi memleketi Mersin'in Erdemli ilçesine ulaştı. Kaymakam Aydın Tetikoğlu ile Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, jandarma yetkilileri ve sağlık ekipleri eşliğinde acı haberi şehidin eşi Deniz ve annesi Sultan Şahin'le paylaştı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehidin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin naaşının yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem