Pazartesi kar yağışı bekleniyor

Cumartesi günü Marmara, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu'da rüzgarlar kuvvetli esecek ve havayı soğutacak.Sıcaklık İstanbul'da 13, Karadeniz'in iç kesimlerinde ise 10 derecenin altına inecek. Aynı gün Samsun'dan başlayarak Ordu, Artvin ve Erzurum'a kadar ş
Pazartesi kar yağışı bekleniyor

Cumartesi günü Marmara, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu'da rüzgarlar kuvvetli esecek ve havayı soğutacak.

Sıcaklık İstanbul'da 13, Karadeniz'in iç kesimlerinde ise 10 derecenin altına inecek. Aynı gün Samsun'dan başlayarak Ordu, Artvin ve Erzurum'a kadar şiddetli yağış beklendiğinden uzmanlar oluşabilecek sele karşı uyarıyor.
Haberin devamı Cumartesi günü Kastamonu, Rize-Artvin ve Gümüşhane'nin yüksek kesimlerine yılın ilk karının düşmesi bekleniyor.


Soğuk hava kısa süre kalacak, pazar günü hava açıyor. Ancak pazartesi günü Balkanlardan yeni bir soğuk ve kar yağışlı havanın gelmesi bekleniyor.
Pazartesi akşamı Marmara geneli ve İstanbul'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.