Patlama Başbakanlığa çok yakındı!

Ankara'da Çankaya Kaymakamlığı önünde bugün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği patlama TBMM'de ve bölgeye yakın birçok bakanlık binasında hissedildi.Çankaya Kaymakamlığı önünde meydana gelen bir patlama sonucu yangın çıktı. Büyük paniğe neden

Patlama Başbakanlığa çok yakındı!

Ankara'da Çankaya Kaymakamlığı önünde bugün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği patlama TBMM'de ve bölgeye yakın birçok bakanlık binasında hissedildi.

Çankaya Kaymakamlığı önünde meydana gelen bir patlama sonucu yangın çıktı. Büyük paniğe neden olan ve henüz nedeni belli olmayan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde bir otobüs ve bazı araçların yandı. Patlamanın çok şiddetli olduğu ve TBMM'de de hissedildiği bildirildi.

Olayın ardından polis ikinci bir patlama ihtimaline karşın bölgeyi boşalttı. Çevredeki binalar ile araçlar patlamadan zarar gördü. Patlamanın gerçekleştiği yerin yakınında bir okulu bulunuyor. Patlama anında çocuklar okulda derste oldukları öğrenildi.

Başbakan Yardımcı Beşir Atalay, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Ankara Emniyet Müdür Zeki Çatalkaya olay yerine gelerek çalışmalı koordine etti.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in açıklamasına göre 3 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı patlamanın bir terör eylemi olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem