Gaziosmanpaşa'da Patenli Gencin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada: Canını Hiçe Saydı
Olay, Gaziosmanpaşa ilçesi Hekimsuyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde patenleriyle yola çıkan bir genç, seyir halindeki bir otomobilin yan kısmına tutunarak metrelerce ilerledi. Hem kendi güvenliğini hem de diğer sürücüleri tehlikeye atan gencin rahat tavırları dikkat çekti.
Kazaya Davetiye Çıkardı
Sorumsuz davranışıyla kazaya davetiye çıkaran patenli genç, çevredeki vatandaşların endişeli bakışları altında yolculuğuna devam etti. Şans eseri herhangi bir kazanın yaşanmadığı olayda, genç bir süre sonra tutunduğu aracı bırakarak gözden kayboldu.
O Anlar Kaydedildi
Yürekleri ağza getiren o anlar, aynı istikamette ilerleyen başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde; gencin otomobilin arkasına ve yanına yanaşarak hızla ilerlediği, trafiğin akışına aldırış etmeden tehlikeli manevralar yaptığı görüldü.