Pardesüsü kapıya sıkıştı

Evine dönmek için bindiği belediye otobüsünden inerken pardesüsü kapıya sıkışan Ayşe Çabuk, şoförün hareket etmesi üzerine tekerleklerin altında kalarak feci şekilde can verdi. İstanbul Merter’de bir fabrikada aşçı olarak çalışan Ayşin Çabuk (45) önceki g

Pardesüsü kapıya sıkıştı

Evine dönmek için bindiği belediye otobüsünden inerken pardesüsü kapıya sıkışan Ayşe Çabuk, şoförün hareket etmesi üzerine tekerleklerin altında kalarak feci şekilde can verdi.

 

İstanbul Merter’de bir fabrikada aşçı olarak çalışan Ayşin Çabuk (45) önceki gün işten çıktıktan sonra Beykoz Paşabahçe’deki evine dönmek üzere İETT otobüsüne bindi. Durağa geldiğinde otobüsten inen Çabuk’un pardesüsü hızla kapanan kapıya sıkıştı. Ayşin Çabuk panik içinde pardesüsünü kapıdan kurtarmak için çekiştirirken, durumu fark etmeyen otobüs şoförü hareket etti. Otobüsle yaklaşık bir metre sürüklenen kadın çığlıklarını şoföre duyuramayınca tekerleklerin altında kalarak feci şekilde can verdi.

 

Çevredekilerin uyarısıyla iş işten geçtikten sonra duran şoför gözaltına alındı. Çabuk’un pardüsüsünün kapıya sıkıştığını ve sürüklendiğini görmediğini söyleyen şoför tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Askerden yeni dönen ve bir süre önce de babasını kaybeden Gökhan Çabuk annesinin ölümüne isyan etti. Şoförün daha önce de böyle bir kaza yaptığını öne süren Çabuk “Daha babamın acısını atlatamadan annemi kaybettim. Daha önce başka bir vukuatı var ve üzerine annemi öldürüyor. Hâlâ nasıl şoförlük yapıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem