Öykü'den kolbastı şov

Kdz. Ereğli Osmanlı Çileği Kültür Festivali'nde sahne alan Öykü-Berk, hayranlarını coşturdu. Öykü, son dönemin modası olan Kolbastı'yı topuklu ayakkabılarıyla oynadı.Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticilerini Koruma Der

Öykü'den kolbastı şov

Kdz. Ereğli Osmanlı Çileği Kültür Festivali'nde sahne alan Öykü-Berk, hayranlarını coşturdu. Öykü, son dönemin modası olan Kolbastı'yı topuklu ayakkabılarıyla oynadı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticilerini Koruma Derneği ve Ereğli Belediyesi tarafından Osmanlı Çileği Kültür Festivali düzenlendi. Festival kapsamında sergi açılışları yapılırken, yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödül verildi.

Festivalin son bölümünde ise ünlü sanatçılar Öykü-Berk sahne aldı. Şarkılarıyla Ereğlilileri coşturan Öykü'nün ardından vatandaşların isteği üzerine Berk de, son dönemlerde çok moda olan Trabzon Kolbastısı'nı söyledi. Öykü'de sahnede topuklu ayakkabılarıyla Kolbastı oynamaya başladı. Sahneye gelen gençlerle Kolbastı oynayan Öykü, gençlerin çok iyi oynadığını görünce, "Ben bunları gördükten sonra bir daha oynamam" esprisini yaptı. Ardından çocukların isimlerini öğrenen Öykü, çocukları yolladıktan sonra nefes nefese kalarak "Ne güzel oynadılar.

Yaşlandım ben galiba. Topuklu ayakkabılarla Kolbastı oynuyorum" diyerek ikinci bir espri daha yaptı. Kolbastı şovun ardından konserini sürdüren Öykü-Berk, hayranlarından büyük alkış aldı.

Konserin sonunda Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık, Öykü-Berk'e çiçek, Elpek bezi ve Osmanlı Çileği hediye etti. Festival havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem