Otoparkta Yatıyorlar

Şanlıurfalı şoför babanın ikinci evliliğinden 11. çocuğu olan Feyzullah Türk'ün aniden rahatsızlanması üzerine götürüldüğü hastanede, omurilik kanseri teşhisi konuldu.Tüm doktorların adres olarak Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesini göstermesi üzerin

Otoparkta Yatıyorlar

Şanlıurfalı şoför babanın ikinci evliliğinden 11. çocuğu olan Feyzullah Türk'ün aniden rahatsızlanması üzerine götürüldüğü hastanede, omurilik kanseri teşhisi konuldu.

Tüm doktorların adres olarak Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesini göstermesi üzerine Baba Müslüm Türk (54), kullandığı arabayı başkasına devrederek 8 ay önce Adana'da Feyzullah'ın tedavisini başlattı. Sigortalı olduğu için tedavi maliyetinden kurtulan Türk, işsiz kaldığı için gidiş-geliş ve diğer masrafları karşılayamayınca hastanenin inşaat halindeki otoparkını kendine adeta ikinci ev yaptı.

Hasta oğlunu sandalyelerin üzerine yerleştirdiği tahta yatak üzerinde yatıran baba Türk, “Adana, ikinci memleketimiz oldu. Özellikle kış ayları daha çileli geçti, şu an en azından soğuk yok. Çaresizim, zor günler geçiriyoruz ama evladımın sağlığına kavuşması için her fedakarlığa hazırım” dedi.

Tedavi imkanı sağladığı için devlete minnettar olduklarını söyleyen Müslüm Türk, “Bizim gibi zor durumdaki hasta yakınlarına da kalacak bir yer sağlanması halinde hiçbir sorunumuz kalmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler