Otoparkta Sünnet Dehşeti

Baba Cengiz N., oğlunu sünnet ettirmek üzere bir süre sağlık ocağında çalıştığı öne sürülen ve bölgede 'sünnetçi' olarak tanınan kişiyle anlaştı. 'Mahalle sünnetçisi'nin ailenin oturduğu sitenin otoparkında bulunan odada yaptığı sünnet sırasında, çocuğun

Otoparkta Sünnet Dehşeti

Baba Cengiz N., oğlunu sünnet ettirmek üzere bir süre sağlık ocağında çalıştığı öne sürülen ve bölgede 'sünnetçi' olarak tanınan kişiyle anlaştı. 'Mahalle sünnetçisi'nin ailenin oturduğu sitenin otoparkında bulunan odada yaptığı sünnet sırasında, çocuğun cinsel organının üçte biri kesilerek koptu.

PARÇAYLA İKİ HASTANE DOLAŞTI

Acı içinde bağırmaya başlayarak bir anda kanlar içinde kalan çocuk, yakınları tarafından kopan parçayla birlikte hastaneye götürüldü. Küçük çocuk, kopan parçayla 2 hastane dolaştırıldıktan sonra, Uludağ Üni. Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Gerçekleştirilen operasyonla cinsel organının kopan parçası yerine dikilen çocuk, halen tedavi altında tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem