Orhan Gencebay'dan sevenlerine üzen haber! Ameliyat olacak

Orhan Gencebay, önceki gün bir mekândan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yorgun görünen Gencebay, boğazında kitle oluştuğunu ve bunun için ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Orhan Gencebay'dan sevenlerine üzen haber! Ameliyat olacak

Sevilen sanatçı Orhan Gencebay’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Bir mekân çıkışında objektiflere yakalanan usta sanatçı önümüzdeki hafta ameliyat olacağını söyledi.

“BOĞAZIMDA KİTLE OLUŞMUŞ. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AMELİYAT OLACAĞIM”
Usta sanatçı Orhan Gencebay, mekândan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ameliyat olacağını açıklayan Gencebay, "Boğazımda kitle oluşmuş. Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Ancak öyle büyütülecek bir durum değil. Operasyonun 25 dakika süreceğini öğrendim" dedi. Öte yandan albüm hazırlığında olan Gencebay "5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağım. Hepsinin sözlerini ben yazdım. Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem