Org.Işık Trabzon'a gelmiyor

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda, "Genelkurmay Başkanlığınca her hafta düzenlenmekte olan Basın Bilgilendirme Toplantısı, 9 Ocak 2009 tarihinde yapılmayacaktır" denildi. JANDARMA GENEL KOMUTANI IŞIK'IN TRABZON VE GİRESUN

Org.Işık Trabzon'a gelmiyor

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda, "Genelkurmay Başkanlığınca her hafta düzenlenmekte olan Basın Bilgilendirme Toplantısı, 9 Ocak 2009 tarihinde yapılmayacaktır" denildi.

JANDARMA GENEL KOMUTANI IŞIK'IN TRABZON VE GİRESUN GEZİSİ İPTAL OLDU

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın bugün Trabzon ve Giresun'a yapacağı inceleme gezisinin iptal edildiği bildirildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Ankara'dan bu sabah Trabzon'a gelerek Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret edeceği açıklanan Orgeneral Atila Işık'ın gezisinin iptal edildiği belirtildi. Işık, Trabzon'un ardından Giresun'a giderek Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı'nda denetlemelerde bulunacaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem