Operasyonda 2 kişi daha serbest bırakıldı

İstanbul merkezli '14 Aralık' operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan 2 kişi daha ifadelerinin ardından serbest bırakıldıİstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan şüphelilerin işlemleri sürüyor.Terörle Mücadele Şube Müdürlü

Operasyonda 2 kişi daha serbest bırakıldı

İstanbul merkezli '14 Aralık' operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan 2 kişi daha ifadelerinin ardından serbest bırakıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde, cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden Ahmet Şahin ve Ali Kara serbest bırakıldı.

Gözaltındaki 22 kişinin ifade alma işleminin devam ettiği, firarda olan Nuh Gönültaş ve Mustafa Kılıçaslan'ı arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

İstanbul merkezli 13 ilde gerçekleştirilen ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında 29 kişi yakalanmış, Samanyolu televizyonunda yayınlanan ''Tek Türkiye'' dizisi ekibinden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve Naci Çelik Berksoy ifadeleri alındıktan sonra dün, Hüseyin Gülerce ve Makbule Çam Elamdağ ise bugün serbest bırakılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem