Operasyonda 130 gözaltı

Baskını haber alan bazı vatandaşlar ise uyuşturucu maddeleri sobada yaktı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Beyoğlu Hacı Hüsrev Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Yaklaşık 50 binaya yönel

Operasyonda 130 gözaltı

Baskını haber alan bazı vatandaşlar ise uyuşturucu maddeleri sobada yaktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Beyoğlu Hacı Hüsrev Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Yaklaşık 50 binaya yönelik düzenlenen ve 450 polisin katıldığı operasyonlarda eğitimli polis köpekleri de yer aldı. Havadan polis helikopterinin de destek verdiği operasyon sırasında polis, bazı kapıları balyozla kırarak içeri girdi. Baskını önceden haber alan bazı ev sahiplerinin ise ellerindeki uyuşturucu maddeleri sobada yaktığı görüldü. Evlerde arama yapan polis ekipleri çocukların okul çantalarında ve odalarda saklanmış halde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonlar ayrıca çok sayıda silah, bıçak ve kesici aletlere polis el koydu. Yapılan baskınlarda aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu yaklaşık 130 kişi polis gözaltına alındı.

Öte yandan Beyoğlu Cumhuriyet Savcıları Mesut Erdinç Bayhan ve Veysel Akpolat da operasyonlarda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler