Onur Air 19 YTL'ye Uçuracak

Ramazan ayına özel kampanya düzenleyen Onur Air, 13 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında 19 bin koltuğu harçlar hariç 19 YTL'den satışa çıkardı. Kampanya biletleri, yakıt harcı ve hizmet bedeli ile birlikte toplam 42 YTL'ye mal oluyor.Ramazan ayında uçak ile

Onur Air  19 YTL'ye Uçuracak

Ramazan ayına özel kampanya düzenleyen Onur Air, 13 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında 19 bin koltuğu harçlar hariç 19 YTL'den satışa çıkardı. Kampanya biletleri, yakıt harcı ve hizmet bedeli ile birlikte toplam 42 YTL'ye mal oluyor.

Ramazan ayında uçak ile seyahati teşvik etmek isteyen Onur Air, önceki yıllarda yaptığı sembolik fiyatlı bilet satışı kampanyasını yeniledi. 13 Eylül-10 Ekim tarihleri arasındaki indirimli biletler, her uçuşta belirli bir koltuk sayısı ile sınırlı olacak ve kampanya süresince toplamda 19 bin bilet 19 YTL'den satılacak. Sadece www.onurair.com.tr adresindeki internet sitesinden uçuş tarihinden üç gün öncesinde satışa sunulacak biletler, iade ve tarih değişikliği yapılmaksızın rezervasyonsuz direkt olarak satın alınabilecek.

Bu sabah satışa açılan kampanya biletleri yakıt harcı ve hizmet bedeli ile birlikte toplam 42 YTL'ye mal oluyor.

Zaman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler