Onları Ölüm Ayırdı

Yaşamını yitirenler arasında 4 gün önce evlenen Jandarma Astsubay Hüseyin Akdoğan da (26) vardı. Bingöl'de zorunlu hizmetini tamamlayan Akdoğan, tayin edildiği Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde ev tutarak eşi Derya (24) ile birlikte memleketleri Ankara'ya dönme

Onları Ölüm Ayırdı

Yaşamını yitirenler arasında 4 gün önce evlenen Jandarma Astsubay Hüseyin Akdoğan da (26) vardı. Bingöl'de zorunlu hizmetini tamamlayan Akdoğan, tayin edildiği Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde ev tutarak eşi Derya (24) ile birlikte memleketleri Ankara'ya dönmek için yola çıktı.

 Balayı planları yapan çifti, şarampole devrilen otobüs ayırdı. Hüseyin Akdoğan olay yerinde can verirken, Derya Akdoğan ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Gözünü açar açmaz eşini soran genç kadına, kocasının durumunun iyi olduğu söylendi. Acı haber, astsubayın baba ocağına ateş gibi düştü.

'ŞOFÖR KAVGA ETTİ'
Akdoğan, GATA'da düzenlenen törenin ardından Yuva Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayın ardından ortaya atılan bir iddiaya göre, kaza şoför ile muavin arasında çıkan tartışma sonucunda meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem