Önce elektrik çarptı sonra ayağı kaydı! Canlı yayında zor anlar!

Sunucu Erem Şentürk'e yayın esnasında önce elektrik çarptı, sonra ise düşme tehlikesi yaşadı.

Önce elektrik çarptı sonra ayağı kaydı! Canlı yayında zor anlar!

Canlı yayınlanan programın sunucusu Erem Şentürk, Türkiye'deki koronavirüs vaka durumunu anlatırken canlı yayında önce elektrik çarptı, sonra düşme tehlikesi yaşadı.

Dijital ekrana dokunduğu anda 'Allah' diye bağırarak tepki veren ve elektrik çarpan Erem Şentürk programa devam ederken bu kez de ayağı kaydı. Düşmekten son anda kurtulan Erem Şentürk "Önce elektirk çarptı, şimdi düştüm kafayı gözü yarıyordum. Bugün bu stüdyodan mübarek cuma günü sağ çıkarsam devam edeceğim haberleri sunmaya" dedi.

"İYİYİM BEN, SORUN YOK"

Konuyla ilgili olarak TVNET Haber Müdürü Serhat İbrahimoğlu, "Merak eden seyircilerimiz ve takipçiler için zorunlu açıklama: Erem Şentürk'ün sağlık durumu gayet iyi, düşük voltajlı bir ortamda dinleniyor" açıklaması yaparken Şentürk de "İyiyim ben. Evet, sorun yok, iyiyim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem