Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda ölen şahısların kimlikleri belirlendi.Çaykara'ya bağlı Ulucami köyü Kaban Mahallesi'nde Muzaffer Karkar'a ait evde bu sabah saat 05.00 sıralarında Eyüp T. isimli şahıs henüz belirle

Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda ölen şahısların kimlikleri belirlendi.

Çaykara'ya bağlı Ulucami köyü Kaban Mahallesi'nde Muzaffer Karkar'a ait evde bu sabah saat 05.00 sıralarında Eyüp T. isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenle kayınpederi Muzaffer Karkar (54), baldızı Yeter (26) ile kardeşleri Metin (12) ve Murat Karkar'ı (13) kaleşnikof marka makineli tüfekle öldürdü.

Olay sonrası otomobille kaçarken evden yaklaşık 500 metre uzakta yolda Ali Güven isimli şahsı da ağır yaralayan Eyüp T., kayıplara karıştı. Ağır yaralı olarak Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılmaya çalışılan Ali Güven yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem