Ölenlere Otopsi Yapıldı

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda öldürülen 5 kişiden 4'ünün kimlik tespiti ve otopsilerinin öldürüldükleri evde yapıldığı öğrenildi.İlçeye bağlı Ulucami Köyü Kaban Mahallesi'nde Muzaffer Karkar'a ait eve bu sabah s

Ölenlere Otopsi Yapıldı

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda öldürülen 5 kişiden 4'ünün kimlik tespiti ve otopsilerinin öldürüldükleri evde yapıldığı öğrenildi.

İlçeye bağlı Ulucami Köyü Kaban Mahallesi'nde Muzaffer Karkar'a ait eve bu sabah saatlerinde gelen Eyüp T. isimli şahıs, kapı kilidini kırarak eve girdi. Eski bir sabıkalı olduğu iddia edilen Eyüp T., Kaleşnikof marka makineli tüfekle kayınpederi Muzaffer Karkar (54), baldızı Yeter (26) ile ikiz kardeşleri Metin ve Murat Karkar'ı (13) öldürdü. Olay sonrası otomobili ile köyden kaçarken yaylada çobanlık yaptığı öğrenilen ve köyüne süt ve tereyağı getirmek için indiği belirtilen Ali Güven'i geride görgü tanığı bırakmamak için ateş açarak ağır yaraladı. Eyüp T. olay sonrası kaçarken, Ali Güven Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden Karkar ailesinin fertlerinin kimlik tespitleri ve ilk otopsilerinin evlerinde yapıldığı öğrenildi.

Öldürülen Karkar ailesinin yakınları kaçan Eyüp T.'nin eşini telefonla arayarak, "Baban 1.5 ay önce Manisa'da trafik kazasında oğlumun ölümüne neden oldu. Baban oğlumu aldı, bende babanın canını aldım" dediğini iddia etti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirilirken, jandarma ekipleri olayın gerçekleştiği eve basın mensuplarını yaklaştırmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem