Ölen Eşini Son Kez Öptü

Acı haberi alınca olay yerine koşan 3 aylık eşi Nesrin Öz (26), eşinin cansız bedenine veda öpücüğü kondururken, "Sen benim yaşam kaynağımdın, oğlum Cem'e ne diyeceğim, diğer çocuğumu nasıl büyüteceğim" diyerek herkesi gözyaşlarına boğdu.Alınan bilgiye gö

Ölen Eşini Son Kez Öptü

Acı haberi alınca olay yerine koşan 3 aylık eşi Nesrin Öz (26), eşinin cansız bedenine veda öpücüğü kondururken, "Sen benim yaşam kaynağımdın, oğlum Cem'e ne diyeceğim, diğer çocuğumu nasıl büyüteceğim" diyerek herkesi gözyaşlarına boğdu.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Çalı beldesinde kayınpederi Necati Durak'a ait metal fabrikasında servis çeken Cemil Öz, öğle saatlerinde makaslarında arıza olan 16 BRB 19 plakalı minibüsü tamir etmeye başladı.

Kriko ile kaldırdığı aracın makaslarını söken Öz, krikonun kayması sonucu 2 tonluk aracın altında kaldı. Olayı gören bir kadının ihbarıyla seferber olan işçiler, 6 yıllık evli bir çocuk babasını aracın altından çıkardı. Ancak genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi.


Acı haberi alıp olay yerine koşan hayat arkadaşı 3 aylık hamile Nesrin Öz, sinir krizleri geçirdi. İkinci çocuğunu bekleyen genç kadın, cesedine sarıldığı eşine, "Sen benim hayatımdın, yaşam kaynağımdın. Ben şimdi oğlum Cem'e ne diyeceğim, diğer çocuğumu nasıl büyüteceğim?" diyerek ağladı. Eşinin üstü örtülü cansız bedenini açıp veda öpücüğü konduran genç kadın, "Ben ondan korkmam, çünkü o benim hayatım" diyerek etrafındaki herkesi de duygulandırdı.

5 yaşında bir çocuğu olan Cemil Öz'ün babası Halil İbrahim, annesi Remziye Öz ile kayınpederi Necati Durak, yakınları ve mesai arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı. Çocuğunun cesedinin başından ayrılamayan anne Remziye Öz de güçlükle teselli edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı, cenazeyi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem