Öldürülen gazetecinin son duası

İHH İnsanî Yardım Vakfı (İHH) Derneği'nin web editörlüğünü yapan gazeteci Cevdet Kılıçlar'ın son görüntüsü ortaya çıktı.Baskın sırasında fotoğraf çekerken İsrail askerlerinin alnından vurarak şehit ettiği Kılıçlar'ın Mavi Marmara'da yaptığı konuşmanın vid

Öldürülen gazetecinin son duası

İHH İnsanî Yardım Vakfı (İHH) Derneği'nin web editörlüğünü yapan gazeteci Cevdet Kılıçlar'ın son görüntüsü ortaya çıktı.

Baskın sırasında fotoğraf çekerken İsrail askerlerinin alnından vurarak şehit ettiği Kılıçlar'ın Mavi Marmara'da yaptığı konuşmanın videosu yayınlandı.

CEVDET KILIÇLAR'IN SON DUASI

Afganistan'a yardım götüren uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden İHH görevlisi iki kişi için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası Cevdet Kılıçlar şöyle dua ediyor:

"İnşallah Afganistan'da düşen uçakta şehit olan Faruk Aktaş kardeşimizle Bahattin Yıldız abimizin gıyabi cenaze namazını kıldık. Fatih'te arkadaşlarımız gıyabi cenaze namazlarını kılarken biz yanında değildik. Ne yazık ki gemiyle Gazze'ye doğru yola çıkmıştık. Biz de o görevimizi buradaki kardeşlerimizle yerine getirdik. Allah rahmet etsin. İnşallah Allah bize de onlar gibi bir son nasib etsin
."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem