Öldürdü, Yaktı Ve Gömdü

Denizli'nin Kayabaşı Köyü'nde Havana (30) ile eşi İsa Sarıkavak (35), önceki akşam tartıştı. İddiaya göre 2 çocuk annesi Havana Sarıkavak, eşini ekmek bıçağıyla öldürdü, gece geç saatlerde de cesedi yakıp gömdü.  Cesedi çocukların bulması üzerine jandarma

Öldürdü, Yaktı Ve Gömdü


Denizli'nin Kayabaşı Köyü'nde Havana (30) ile eşi İsa Sarıkavak (35), önceki akşam tartıştı. İddiaya göre 2 çocuk annesi Havana Sarıkavak, eşini ekmek bıçağıyla öldürdü, gece geç saatlerde de cesedi yakıp gömdü.

 Cesedi çocukların bulması üzerine jandarmanın gözaltına aldığı Havana Sarıkavak, "Kocamı sevmiyordum; öldürdüm, yakarak gömdüm" dedi. Cesedin 150 metre kadar taşındığı bilgisinden yola çıkan jandarma, cinayet gecesi Sarıkavak'a bir kişinin yardım etme ihtimali üzerinde duruyor ve soruşturma bu yönde de sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem