"Olayı sağa sola çekmeyin!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Devamlı söylüyorlar 'Yok şöyle, yok böyle. IMF ile ne zaman anlaşacaksınız, ne zaman bitecek bu iş?' Ne zaman anlaşırsak o zaman bitireceğiz. Anlaşmadan bitmez'' dedi. Erdoğan, İstanbul genelindeki altyapı yatırımlarının t

"Olayı sağa sola çekmeyin!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Devamlı söylüyorlar 'Yok şöyle, yok böyle. IMF ile ne zaman anlaşacaksınız, ne zaman bitecek bu iş?' Ne zaman anlaşırsak o zaman bitireceğiz. Anlaşmadan bitmez'' dedi.

Erdoğan, İstanbul genelindeki altyapı yatırımlarının toplu açılışı nedeniyle Gaziosmanpaşa'da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

''IMF'ye olan borç 26,5 milyar dolardı. Şimdi değerli kardeşlerim 8,7 milyar dolar. Devamlı söylüyorlar 'Yok şöyle, yok böyle. IMF ile ne zaman anlaşacaksınız, ne zaman bitecek bu iş?' Ne zaman anlaşırsak o zaman bitireceğiz. Anlaşırsak... Anlaşmadan bitmez. Anlaşırsak bitiririz. Onun için kimse olayı sağa sola çekmesin. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Ne yaptığımızı biliyoruz. Çünkü bütün attığımız adımlar Türkiye'nin menfaati, Türk milletinin menfati, vatandaşımın menfaatine olacaktır.''

Tören alanına gelmeden önce ''Zulüm karşısında durarak, dünyaya liderlik dersi veren Başbakan'' diye anons edilen Erdoğan, gelişi sırasında ''Dik dur eğilme, Türkiye seninle'' sloganı ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler